Coordonator de echipă
12 cele mai profitabile joburi pentru un om bun la toate
Lucrul ca un om bun la toate poate fi o afacere profitabilă, care vă oferă multă libertate. Nu numai că poți să-ți stabilești orele, dar poți și să alegi serviciile pe care vrei să le livrezi și să alegi sau să refuzi locurile de muncă la discreția ta.
Dar una dintre puținele avertismente ale lucrului ca om bun la toate este că nimeni nu îți spune cum să găsești un loc de muncă. Acest ghid vă poate arăta cum să obțineți slujbe ca om de toate. Rețineți că puteți aplica în mod continuu aceste strategii chiar și după ce v-ați stabilit ca un om de încredere – așa că citiți mai departe pentru a ști cum să obțineți mai multe locuri de muncă ca om bun la toate!
12 cele mai profitabile taskuri pentru un om bun la toate
Acordați câteva minute pentru a enumera tipurile de sarcini pe care le cunoașteți pe care majoritatea proprietarilor de case urăsc să le facă și decideți dacă sunteți dispus să le îndepliniți.
O strategie simplă ar fi să alegi 5 dintre aceste cele mai profitabile joburi de om bun la toate pe care crezi că le poți prelua. Iată locurile de muncă pe care majoritatea oamenilor ar prefera să le lase pe un om bun la toate:
1.Inlocuire robinet bucatarie
2.Inlocuire corpuri de iluminat
3.Repararea electrocasnice mari, cum ar fi uscătoare de rufe, mașini de spălat, frigidere și congelatoare
4.Curățarea canalelor de scurgere înfundate (bucătărie și baie)
5.Curățarea jgheaburilor de ploaie
6.Curățarea ventilației uscătorului
7.Mutarea mobilierului
8.Instalarea ușilor și ferestrelor
9.Curățarea geamurilor
10.Instalarea sistemelor de securitate la domiciliu
11.Curățare și curățare subsol sau mansardă
12.Curațenie garaj
Cum să obțineți mai multe locuri de muncă:
1. Specializați-vă în sarcini profitabile
O strategie bună de folosit, astfel încât să câștigați mai mulți bani și să obțineți mai multă muncă, este să vă specializați în anumite proiecte de personal. Iată câteva beneficii ale specializării în serviciile dvs.:
-Clienții te vor vedea ca pe un expert și poți taxa ca unul
-Deveniți mai priceput în serviciul sau serviciile dvs. specializate
-Reputația dumneavoastră pentru competențe specializate vă poate aduce mai multe afaceri
-Puteți reduce costurile echipamentelor și materialelor
-Este mai ușor să vă standardizați tarifele
2. Alegeți clienții potriviți
Alegerea clienților potriviți nu este doar unul dintre avantajele lucrului ca un om bun la toate, ci este o strategie de afaceri solidă.
Încercați să evitați clienții care se concentrează pe găsirea cel mai puțin plătit om bun la toate, în loc să se concentreze pe obținerea de servicii de calitate. Clienții care insistă să tocmească îți vor submina eforturile de a-ți face afacerea mai profitabilă.
În plus, s-ar putea răspândi cuvântul că tarifele tale sunt negociabile și vei atrage doar mai mulți clienți care nu îți vor plăti ceea ce meriti.
Amintiți-vă că puteți găsi întotdeauna clienți cărora nu le va deranja să vă plătească tariful, atâta timp cât vă oferiți serviciile la nivelul de calitate la care se așteaptă.
3. Prețează corect serviciile tale
O modalitate bună de a vă asigura că afacerea dvs. de bricolaj rămâne sau devine mai profitabilă este să vă prețuiți serviciile în mod corespunzător. Iată ce puteți face în timp ce vă dați seama de un preț profitabil pentru serviciile dvs. de personal:
-Luați în considerare calificările dvs., nivelul de calificare pe care îl aveți și calitatea serviciilor pe care le furnizați.
-Luați în considerare cheltuielile dvs. de operare, cum ar fi costul materialelor, unelte și echipamente, cheltuielile de transport și altele asemenea.
-Verificați tarifele altor lucrători din zona dvs. Amintiți-vă că prețurile pentru locurile de muncă de om bun la toate pot varia de la stat la stat sau chiar de la o zonă la alta, așa că luați în considerare ce taxă alți muncitori cu calificare similară pentru serviciile pe care le oferiți.
-Dacă doriți o analiză mai detaliată și aprofundată a valorii serviciilor dvs. și a modului în care să le prețați la o rată profitabilă, puteți încerca să angajați un consultant de afaceri.
4. Promovează-ți afacerea în viața reală
Îți poți promova afacerea în zilele în care nu ai niciun lucru programat. Strategiile clasice de promovare a afacerii dvs. pot include:
-Distribuirea pliantelor sau fluturașilor din ușă în ușă
-Postarea de anunțuri pe panouri publicitare comunitare și panouri publicitare ale asociațiilor de proprietari
-Rețea cu agenți imobiliari, administratori de proprietăți, proprietari de case/proprietari care închiriază pe platforme de închiriere pe termen scurt și proprietari care închiriază proprietăți pe termen lung
5. Promovează-ți afacerea online
Datorită internetului, îți poți promova afacerea la un public mai larg și mai specific. Pentru a-ți promova afacerea online, poți:
-Faceți un site web
-Faceți conturi pe rețelele sociale pentru afacerea dvs. de bricolaj și faceți reclamele adecvate
-Realizați videoclipuri informative, instructive sau documentați-vă munca pe platforme video online precum Youtube
-Postați-vă serviciile pe forumuri online sau pe site-urile web ale comunității
-Listați-vă afacerea pe motoarele de căutare și postați anunțurile pe acestea.
Sfaturi suplimentare pentru a lucra mai mult
Unii oameni se nasc cu aptitudini de om bun la toate; alții au prieteni grozavi de ajutor. Dar ceea ce pare a fi o soluție simplă merge adesea din rău în mai rău. Pentru a face mai multă muncă pentru clienți, iată câteva sfaturi de lucru pe care trebuie să le țineți cont:
Sfat 1: Pregătiți-vă pentru job
S-ar putea să crezi că este o simplă jumătate de zi de muncă, dar destul de curând s-a dus întregul weekend și încă ești la primul loc. Așadar, în cazul în care spargi țeava despre care nu știai că este acolo, plănuiește-ți întotdeauna ce este mai rău și acordă-ți ceva timp suplimentar.
Sfat 2: Folosiți instrumente de calitate
Nu vă zgâriți cu instrumente de calitate. Cumpărați sau împrumutați de la un coleg de lucru. Aveți deja instrumentele esențiale pentru manual? Asigurați-vă că le păstrați într-o stare de top, ștergându-le rapid cu o cârpă unsă (nu apă și săpun) pentru a îndepărta murdăria și rugina.
Sfatul 3: Faceți o listă
Înainte de a merge să cumpărați tot ce nu aveți nevoie, faceți-vă cercetări, faceți o listă și nu lăsați lista acasă (mai bine, introduceți-o în telefon). Dacă veți avea nevoie de ajutor în magazin, vizitați magazinul de hardware într-o zi a săptămânii, mai degrabă decât într-un weekend aglomerat.
Sfat 4: Aflați mai multe trucuri de bricolaj
Se spune adesea că o poți face pe calea ușoară sau pe calea grea, dar iată câteva trucuri pentru a o face într-un mod inteligent:
Legați mai multe prelungitoare într-un nod pentru a nu se separa.
Turnați apă carbonată pe un șurub ruginit pentru a-l slăbi.